Pridružite se jednoj od najbrže rastućih franšiza u svijetu!

Naš koncept dokazano funkcionira u više od 1.000 centara diljem Europe!

Tko smo mi?

No+Vello je najveća svjetska mreža specijaliziranih centara za lasersku epilaciju, odnosno odstranjivanje dlačica svjetlosnom terapijom (IPL i diodna tehnologija).

Ideja je rođena krajem 2007. godine u Španjolskoj te je već u idućih šest mjeseci otvoreno 150 centara zahvaljujući širokoj prihvaćenosti poslovnog koncepta i velikoj potražnji za tretmanima ljepote. Danas No+Vello na globalnoj razini broji više od 1.000 centara u 17 zemalja te više od milijun zadovoljnih korisnika.

Laserska epilacija je zbog visokih cijena dugo bila dostupna samo materijalno imućnijim slojevima, pa je pojava branda No+Vello označila prekretnicu na tržištu trajnog uklanjanja dlačica. Ključ našeg uspjeha leži u približavanju ove usluge svima kroz fiksnu i vrlo atraktivnu cijenu od 39 € po zoni, zbog čega smo danas jedna od najprofitabilnijih franšiza na tržištu.

Uostalom, 2015. g. No+Vello zauzeo je respektabilno 41. mjesto među 100 najboljih svjetskih franšiza i broj 1 u industriji ljepote.

Zašto biste i Vi trebali otvoriti svoj No+Vello salon?

Mnogo je razloga zašto biste se i Vi trebali priključiti ovom dokazanom i razrađenom business modelu koji funkcionira diljem Europe. Neki od tih razloga su sljedeći:

Rastuće tržište

Sve je više mladih (žena i muškaraca) koji su u potrazi za trajnim rješenjem na problem neželjenih dlačica na različitim dijelovima tijela.

Izrazito prihvatljiva cijena usluge

Upravo zbog svoje globalne prisutnosti, No+Vello svojim franšizantima omogućuje nabavu uređaja i materijala po znatno nižoj cijeni od konkurencije, što ih stavlja u poziciju da ponude neodoljivu cijenu svojim korisnicima.

Napredna tehnologija

Sun&Safe revolucionarna metoda omogućuje tretiranje kože u ljetnim mjesecima i po potamnjeloj koži.

Nije potrebno prijašnje iskustvo

Kupnjom franšize, svaki franšizant dobiva pristup edukaciji o procesu trajnog uklanjanja dlačica i rukovanju uređajima.

Visoka profitabilnost i povrat investicije

Postoje primjeri franšiza koje su svoje ulaganje vratile već za 6-8 mjeseci, no obično se povrat ostvaruje u roku od godinu do godinu i pol dana.

Jednostavnost upravljanja

Obzirom da kupnjom franšize dobivate pristup svim procesima objašnjenima do najsitnijeg detalja, upravljanje ovakvim businessom ne predstavlja problem.

Dvije vrste No+Vello franšize...

U No+Vellu razlikujemo POINT franšizu i franšizu samostalne poslovnice.

Razlika je prvenstveno u tome što je POINT franšiza uključivanje No+Vello usluge u postojeći wellness ili zdravstveni centar, dok je samostalna franšiza, kako i samo ime govori, otvaranje neovisnog No+Vello centra.

Jedini preduvjet za proširenje ponude usluga kroz No+Vello POINT franšizu je 3.5 x 2.5 m vašeg već postojećeg poslovnog prostora potrebnog za obavljanje tretmana.

Također, nije potrebno zapošljavati nove radnike, već samo postojeće podvrgnuti propisanim edukacijama.

S druge strane, za otvaranje samostalne No+Vello poslovnice potreban vam je prostor od 40-50 m2 (ulični lokal ili u trgovačkom centru) s toaletom, recepcijom i kabinom te 1 do 2 radnika.

Zahtjevi No+Vello franšize

Kao i kod svake druge franšize, postoje zahtjevi prema franšizantima koji se moraju ispoštovati kako bi se usluga nastavila pružati na i dalje visokoj razini.

Primjerice, svaka poslovnica obavezno mora imati sanitarni čvor. Prostor mora biti prepun svijetla, uz kvalitetno LED osvjetljenje. Podovi se moraju moći lako održavati i svakodnevno prati, a radna mjesta dezinficirati nakon tretmana svakog klijenta.

Osoblje mora biti educirano i osposobljeno za provođenje No+Vello tretmana prateći unaprijed utvrđenu praksu. Obavezno je završeno medicinsko ili visoko-kozmetičko obrazovanje, kao i poznavanje engleskog jezika. Svi djelatnici teorijsku, ali i praktičnu edukaciju obavljaju u No+Vello centru uz “polaganje” završnog ispita u trajanju od 15 dana.

Koja je cijena i što sve dobivate kupnjom franšize?

Od usluga osim laserske epilacije, na temelju koje je No+vello i izgradio globalno prepoznatljivi brand, u ponudi imamo i tretmane izbjeljivanja zubi, laserskog pomlađivanja kože, uklanjanja pigmentacija, čišćenja kože, liječenja akni te tretmane učvršćivanja tijela LED tehnologijom.

Ovisno koje usluge franšizanti planiraju ponuditi svojim krajnjim korisnicima, izabiru jedan od 3 franšizna paketa uređaja:

Paket 1

28000
25.000
  • Diodni laser uređaj
  • + Proskin uređaj

Paket 2

42000
37.000
  • IPL uređaj
  • + Diodni laser uređaj
  • + Proskin uređaj
Najčešće

Paket 3

49000
42.000
  • IPL uređaj
  • + Diodni laser uređaj
  • + Proskin uređaj
  • + LED uređaj

U cijenu svakod od paketa uređaja uključeno je sljedeće:

Navedene uređaje moguće je ili unajmiti ili kupiti. U slučaju kupnje, 50% iznosa plaća se odmah po potpisu ugovora o franšizi, dok se ostatak iznosa plaća kroz dogovorene mjesečne rate. Postoji i mogućnost financiranja putem leasing kuće Grenke.

U slučaju najma, potpisuje se ugovor na minimalno 24 mjeseca.

Mjesečni ROYALTY

Osim kupnje ili najma uređaja, kupci franšize plaćaju i mjesečni ROYALTY te mogu očekivati sljedeće:

Cijena mjesečnog Royalty-a za samostalnu franšizu, kao i za POINT franšizu iznosi 900,00 €.

Scroll to Top

Ispunite kontakt obrazac u nastavku...

...i nazvat ćemo vas odmah radi dogovora oko potencijalne suradnje!