Ova neodoljiva ljetna ponuda uskoro ističe!

Do 30% popusta na FUSION pakete tretmana trajnog uklanjanja dlačica!

FUSION je nova, brža i učinkovitija metoda trajnog uklanjanja dlačica koja se zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji može sigurno provoditi i ljeti!

Požurite i potpuno besplatno isprobajte FUSION epilaciju br.1 franšize na svijetu.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Odaberite jedan od najčešćih paketa tretmana epilacije sigurnih i ljeti na preplanuloj koži...

Zahvaljujući inovativnoj Sun&Safe tehnologiji, No+Vello® epilacija omogućava dugotrajno i učinkovito uklanjanje dlačica na preplanuloj koži čak i ljeti.

Sun&Safe značajno smanjuje vrijeme čekanja za izlaganje sunčevim ili UV zrakama – od 15 dana na samo 2 dana prije i poslije tretmana. To nam omogućava da imamo depiliranu kožu tokom cijele godine, čak i ljeti.

Sun&Safe tehnologija je bezbolna, učinkovita, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Može se istovremeno primijeniti na nekoliko zona na licu i tijelu.

Kod FUSION metode trajnog uklanjanja dlačica imate jednu brigu manje jer je uvijek pravo vrijeme za početi s tretmanima.

U paketima preporučamo 6 tretmana za svaku zonu kako bi rezultat bio bolji i učinkovitiji.

*Mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata!

Erste 2-12 rata, PBZ 2-12 rata, UniCredit 2-12 rata, RBA 2-12 rata, Diners i Visa Premium 2-12 rata bez kamata i naknada.

Natkoljenice

6 tretmana
465,00 €‎ (540,00 €)

Potkoljenice

6 tretmana
465,00 €‎ (540,00 €)

Prsa

6 tretmana
465,00 €‎ (540,00 €)

Leđa

6 tretmana
465,00 €‎ (540,00 €)

Noge

6 tretmana
930,00 €‎ (1.080,00 €)

Prepone

6 tretmana
199,00 €‎ (270,00 €)

Brazilska zona

6 tretmana
199,00 €‎ (270,00 €)

Lice

6 tretmana
199,00 €‎ (270,00 €)

Pazusi

6 tretmana
199,00 €‎ (270,00 €)

Cijele ruke

6 tretmana
398,00 €‎ (540,00 €)

Pola ruku

6 tretmana
199,00 €‎ (270,00 €)

Riješite se dlačica brzo, jednostavno i povoljno!

Preciznost i učinkovitost diodnog lasera i IPL pulsirajućeg svijetla spojeni su u FUSION metodi, inovaciji na tržištu, zbog koje je No+Vello® FUSION epilacija trenutno jedna od najučinkovitijih metoda trajnog uklanjanja dlačica.

Laser djeluje izravno na dlačicu i njezin pigment te prodire do najdubljih korijena dlačice zbog čega ne oštećuje kožu oko nje niti živce. Sonda velike površine i snage koja emitira svjetlost omogućava da tretman bude učinkovit, brz i siguran za kožu. Ovaj se tretman može izvoditi na svim dijelovima tijela, osim u neposrednoj blizini očiju, ušiju i nosa.

Inovacija u svijetu epilacije!

FUSION metoda sigurna je za sve tipove kože, uključujući tamnu i preplanulu kožu. Tretmani su ugodni i bezbolni zbog ugrađenog sistema hlađenja kože te se postavke lasera individualno prilagođavaju specifičnostima kože i dlake svakog klijenta. Revolucionarna Sun&Safe tehnologija omogućava epilaciju laserom i u vrijeme sunčanih dana.

Broj potrebnih posjeta ovisi o tipu kože, boji, dubini i debljini dlačica, spolu, dobi, tretiranom području i hormonskom statusu. Svakim posjetom dlačice postaju sve tanje i rjeđe, a njihov rast biva sporiji, zbog čega se i razmak između potrebnih tretmana postupno produžava. U prosjeku, između 80 i 90% svih dlaka može se trajno ukloniti.

O nama - što nas čini drugačijima od drugih?

No+Vello® je prva i najveća franšiza za lasersko uklanjanje dlačica u svijetu, porijeklom iz Španjolske. Više od 1.000 No+Vello® salona otvoreno je u 17 država, a jedan od njih (ujedno i prvi u Hrvatskoj) otvoren je upravo u centru grada Zagreba.

Kroz No+Vello® prošlo je više od milijun zadovoljnih korisnika. Zbog toga što je riječ o franšizi, koristimo se samo najkvalitetnijim aparatima pa su stoga naše cijene i najniže.

No+Vello centri surađuju s kvalificiranim stručnjacima i liječnicima s područja svjetlosne terapije, estetike i dermatologije, pružajući centrima svu potrebnu stručnu pomoć, a klijentima potpunu sigurnost tijekom tretmana.

0
Salona
0
Država
0 +
Zadovoljnih korisnika
0
Salona u RH

Na korak ste do života bez dlačica!

Kliknite na gumb, dogovorite termin BESPLATNOG probnog testa i uživajte bez dlačica još danas!

Scroll to Top

Ispunite kontakt obrazac u nastavku...

...i nazvat ćemo vas odmah radi dogovora oko termina BESPLATNOG probnog testa!