Linija za hidrataciju

Hidratacija je ključna za održavanje kože mladom jer starenje kože izaziva dehidrataciju kože uslijed smanjenja količine hijaluronske kiseline. Kozmetički proizvodi ove linije su namijenjeni za sve tipove kože kako bi vidljivo poboljšali nivo hidratacije.

Liposomska formula No+Vello proizvoda potiče prodiranje hijaluronske kiseline u kožu te povećava volumen dermisa stvarajući tako “efekat punoće” koji ublažava bore i izražajne linije.

01. Anti-aging hidratantna krema za lice

Hidratantna gel krema sa aktivnim sastojcima protiv starenja. Namijenjeno za dehidriranu kožu. Krema protiv starenja No+Vello je blaga gel krema koja se brzo upija, a čija formula sadrži 8% glikolne kiseline, aloe veru, umirujuće biljne ekstrakte (alantoin i bisabolol) i topljivi kolagen.

Svojstva:

Primjena:

Nanosi se svaku večer uz blagu masažu dok se potpuno ne upije.

02. Liposomska maska za hidrataciju No+Vello

Namijenjena za sve tipove kože. Specijalna formula za dehidriranu kožu.

Najvažnija prednost maski za lice je ta što nisu samo korisne za površinske slojeve kože na licu, nego su korisne i za najdublje slojeve epidermisa. Maske za lice dodatno hrane i daju energiju svim slojevima kože, pa čak i onim najdubljim.

Svojstva:

Primjena:

Preporučuje se nanošenje 2 puta tjedno navečer na čistu kožu. Maska se drži 15 minuta. Nije potrebno stavljati serum ili kremu poslije maske.

03. Liposomske ampule za hidrataciju No+Vello

Namijenjene za sve tipove kože. Specijalna formula za dehidriranu kožu i kožu sa znakovima foto starenja.

Svojstva:

Primjena:

Preporučuje se nanošenje 2-3 puta tjedno navečer. Nanijeti na čistu kožu i masirati dok se potpuno ne upije.

Ampule sadrže visoku koncentraciju kemijskih spojeva i aktivnih principa. Ovdje opisane ampule obično imaju tekuću/uljnu teksturu koja se jednostavno nanosi i koža ih odmah upije. Ovako visoka koncentracija je namijenjena za ekskluzivnu njegu kože.

04. Anti-aging serum za lice No+Vello

Učinkovito umiruje kožu i smanjuje pojavu bora, zahvaljujući djelovanju botoxa, argirelina i hijaluronske kiseline.

Svojstva:

Primjena:

Nježno ga umasirajte u kožu svako jutro. Može se koristiti u kombinaciji s revitalizirajućim fluidom za lice, kremom protiv starenja ili kremom za učvršćivanje lica.

Za razliku od hidratantnih krema, serumi su kozmetički proizvodi koji sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka i izravno djeluju na najdublje slojeve kože, gdje pružaju dubinsko hranjivo i regenerativno djelovanje. Nakon nanošenja seruma obavezno je koristiti hidratantnu kremu.

Scroll to Top