Linija za revitalizaciju

Prepustite se moćima vitamina C. Osjetite njegov trostruki efekt – antioksidativni, protiv bora i za ujednačenje tena. Štiti kožu od vanjskih štetnih uticaja, povećava nivoe kolagena i gustoću vlakana elastina te tako sprečava starenje kože i formiranje prvih bora.

01. Revitalizirajuće ampule s vitaminom C

Moć vitamina C u čistom stanju. Efekt flash blistavosti. Preporučuje se upotreba kod blijede, dehidrirane, ugašene, mat kože i kože s mrljama uslijed izlaganja suncu.

Svojstva:

Primjena:

Preporučuje se nanošenje 2-3 puta tjedno ujutro. Nanijeti na čistu kožu i masirati dok se potpuno ne upije.

Ampule sadrže visoku koncentraciju spojeva i aktivnih supstanci što daje koži ekskluzivnu njegu. Ove ampule su obično tekuće/uljne teksture koja se lako nanosi i odmah prodire u kožu.

02. Revitalizirajuća maska s vitaminom C

Ova No+Vello maska vrši dubinsku revitalizaciju i hidrataciju. Maske inače nisu samo korisne za površinske slojeve kože na licu, nego i za najdublje slojeve epidermisa. Dodatno hrane i daju energiju svim slojevima kože, pa čak i onim najdubljim.

Svojstva:

Primjena:

Preporučuje se nanošenje 2-3 puta tjedno navečer na čistu kožu. Masku je potrebno držati na licu 15 minuta. Nije potrebno nanositi serum ili kremu poslije maske.

03. Revitalizirajući serum za lice s vitaminom C

Dnevna krema koja postepeno oslobađa aktivne supstance i čini vašu kožu ujednačenom, hidratiziranom i blistavom tokom čitavog dana.

Svojstva:

Primjena:

Nanijeti ujutro i navečer uz laganu masažu dok se potpuno ne upije. Prije nanošenja fluida potrebno je nanijeti Serum protiv starenja.

Scroll to Top