Foto pomlađivanje

Postoji rješenje na starenje kože…

Starenje kože nezaustavljiv je proces karakteriziran pojavom bora, pjegica, stanjivanja i mlitavosti kože. Gustoća kolagena se smanjuje, koža gubi elastičnost i postaje krhka. Radi se o nizu promjena koje nastaju u koži, povezanih s neumoljivim protokom vremena, hormonalnim promjenama i izlaganjem suncu kao glavnom faktoru. Starenjem kože javljaju se i solarne i staračke pjege, hiperpigmentacija, kao i poremećaj cirkulacije.

Srećom, u No+Vello centrima imamo pravo rješenje za Vas…

Po kojem principu radi IPL tretman foto pomlađivanja kože?

Foto pomlađivanje radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu, bez oštećivanja površinskog sloja. Putem svjetlosti prenosi se toplina koja potiče stvaranje novih kolagenih vlakana i elastina, važnih za obnavljanje mikro mreže kože (dermisa i epidermisa), reorganizirajući ih i postižući efekt punjenja putem zadebljanja kože i unutrašnjeg preuređenja.

Foto pomlađivanje smanjuje bore i izrazne linije, preoblikuje lice, ujednačuje ten, daje sjaj i efekt zategnute kože, te u konačnici, pruža zdraviji i mlađi izgled. Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvog tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon individualnog broja potrebnih tretmana. Posebno pogodne zone s najboljim rezultatima su lice, vrat, dekolte i šake, ali se može tretirati bilo koje područje tijela gdje je potrebno poboljšanje kvalitete kože.

Pravilno nanošenje Revitalizirajućeg facijalnog fluida No+vello© dva puta na dan, značajno poboljšava rezultate foto pomlađivanja, zadržavajući efekt duže vrijeme. Ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost za ovu vrstu tretmana.

Upoznajte foto pomlađivanje najmodernijom IPL tehnologijom!
Oduvijek smo nudili fiksnu, povoljnu i transparentnu cijenu za sve naše usluge. Jedinstvena, unisex cijena od samo 39,00 € po zoni i pojedinačnom tretmanu za foto pomlađivanje prilika je kakva se ne propušta…

Cijena usluge

  • Foto pomlađivanje
    39,00 € / zona
    Zone: Lice, vrat, dekolte, šake

Na korak ste do efekta sjajne i zategnute kože!

Kliknite gumb, dogovorite termin tretmana i oduševite sve oko sebe svojim zdravijim i mlađim izgledom!
Scroll to Top