FUSION trajna depilacija

Riješite se dlačica brzo, jednostavno i povoljno!

Preciznost i učinkovitost diodnog lasera i IPL pulsirajućeg svijetla spojeni su u FUSION metodi, inovaciji na tržištu, zbog koje je No+Vello® FUSION depilacija trenutno jedna od najučinkovitijih metoda trajnog uklanjanja dlačica.

Laser djeluje izravno na dlačicu i njezin pigment te prodire do najdubljih korijena dlačice zbog čega ne oštećuje kožu oko nje niti živce. Sonda velike površine i snage koja emitira svjetlost omogućava da tretman bude učinkovit, brz i siguran za kožu. Ovaj se tretman može izvoditi na svim dijelovima tijela, osim u neposrednoj blizini očiju, ušiju i nosa.

Inovacija u svijetu depilacije!

FUSION metoda sigurna je za sve tipove kože, uključujući tamnu i preplanulu kožu. Tretmani su ugodni i bezbolni zbog ugrađenog sistema hlađenja kože te se postavke lasera individualno prilagođavaju specifičnostima kože i dlake svakog klijenta. Revolucionarna Sun&Safe tehnologija omogućava depilaciju laserom i u vrijeme sunčanih dana.

Broj potrebnih posjeta ovisi o tipu kože, boji, dubini i debljini dlačica, spolu, dobi, tretiranom području i hormonskom statusu. Svakim posjetom dlačice postaju sve tanje i rjeđe, a njihov rast biva sporiji, zbog čega se i razmak između potrebnih tretmana postupno produžava. U prosjeku, između 80 i 90% svih dlaka može se trajno ukloniti.

Najkvalitetnija i najpovoljnija trajna depilacija u Hrvatskoj!
Oduvijek smo nudili fiksnu, povoljnu i transparentnu cijenu za sve naše usluge. Jedinstvena, unisex cijena od samo 59,00 € po zoni za FUSION trajnu depilaciju omjer je cijene i kvalitete praktički nedostupan na tržištu…

Cijena usluge

  • FUSION trajna depilacija
    59,00 € / zona
    Zone: Lice, vrat, potiljak, grudi, trbuh, gornji dio leđa, donji dio leđa, pazusi, ruka, šake, trbušna linija, natkoljenica, potkoljenica, bikini zona, stražnjica, stopala, dekolte, prepone

Na korak ste do života bez dlačica!

Kliknite gumb, dogovorite termin BESPLATNOG probnog testa i riješite se dlačica jednom zauvijek!
Scroll to Top