Izbjeljivanje zubi

S ponosom pokažite svoj savršen osmijeh!

Svakodnevno konzumiranje kave, duhana i raznih lijekova uništava strukturu cakline zubi i stvara mrlje na zubima koje se ne mogu odstraniti dnevnom higijenom usta. No+Vello LED +esthetic izbjeljivanje zuba je brz, ugodan i efikasan način da se zubima vrati njihova izvorna bjelina izgubljena tokom godina.

Plavo LED svjetlo na siguran, ugodan i učinkovit način vraća bjelinu vašim zubima. S tri uzastopna tretmana po 20 minuta, koji se mogu izvesti u jednome danu, moguće je posvjetliti zube i to za čak 8 nijansi.

U No+Vello© centrima za izbjeljivanje zubi ne koristimo hidrogen peroksid!

Tretman izbjeljivanja zubi u našim No+Vello centrima temelji se na upotrebi neškodljivih spojeva (soda bikarbona), da s izdavanjem aktivnog kisika pripomogne u intenzivnijem izbjeljivanju.

Kako bi se postigli bolji rezultati, preporučamo da nakon tretmana održavate adekvatnu higijenu usta, nastojite prati zube poslije svakog obroka, izbjegavate pretjeranu konzumaciju kave i pića sa bojilima te izbjegavate duhan.

Valja i napomenuti da je izbjeljivanje zubi prikladno samo za zdrave prirodne zube. Ovaj tretman ne funkcionira na implantatima, umjetnim zubima ili zubima bez živaca te plombama.

Blistavo bijeli osmijeh u samo jednom dolasku!
Oduvijek smo nudili fiksnu, povoljnu i transparentnu cijenu za sve naše usluge, pa tako i cijene izbjeljivanja zubi možete pogledati u nastavku…

Cijena usluge

  • Izbjeljivanje zubi
    69,00 €
    1 tretman x 20 minuta, bez hidrogen peroksida
  • Intenzivno izbjeljivanje zubi
    180,00 €
    3 tretmana x 20 minuta, bez hidrogen peroksida

Na korak ste do savršeno bijelog osmijeha!

Kliknite gumb, dogovorite termin tretmana i s ponosom pokažite svoj novi osmijeh!
Scroll to Top