Redukcija celulita i učvršćivanje tijela

Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojima je to potrebno

Celulit je promjena masnog tkiva koja se javlja u većine ženske populacije i prouzrokuje specifične kožne i potkožne promjene. Usporavanje krvne i limfne mikrocirkulacije uzrokuje hipertrofiju masnih stanica i negativno utječe na strukturu kože.

Tretman redukcije celulita i učvršćivanja tijela pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica, odnosno masnog tkiva, te sprječava izgled tzv. „narančine kože“. Smanjivanje opsega sa LED +esthetic tehnologijom učinkovito je već od prvog tretmana kada se opseg smanjuje za 1 do 3 cm.

Tretman oblikuje, tonificira i hidratizira te tako nudi nekiruršku alternativu za pomlađivanje izgleda kože. Tretman je siguran i ne utječe na ostale potkožne strukture. Područja koja su primjerena za tretman su ruke, bedra, trbuh, stražnjica i noge.

Učvršćivanje kože LED tehnologijom

Gubitak elastičnosti kože nastaje kao posljedica dubokih morfoloških promijena koje su intenzivnije ukoliko je fizička aktivnost smanjena. Najviše zahvaćena područja su ruke, trbuh, prsa, bedra i stražnjica. Kombinacija kozmetičkih proizvoda i svjetlosti, povećat će proizvodnju kolagena i elastina.

Učvršćivanje tijela s LED tehnologijom vraća Vašoj koži elastičnost i čvrstoću. Zbog toga je LED tehnologija idealna i za razdoblje poslije poroda.

Valja napomenuti kako bolje rezultate možete postići ukoliko pazite na zdravu i raznoliku prehranu, osigurate umjerenu tjelesnu aktivnost svaki dan te ako pazite da je nakon odrađenog tretmana vaša koža hidratizirana sa hidroaktivnom No+Vello emulzijom za lice i tijelo.

Riješite se viška neželjenog celulita!
Oduvijek smo nudili fiksnu, povoljnu i transparentnu cijenu za sve naše usluge. Jedinstvena, unisex cijena od samo 49,00 € za tretman redukcije celulita i učvršćivanja tijela prava je prilika za riješiti se nakupljenog masnog tkiva…

Cijena usluge

  • Tjelesni učvršćivači
    49,00 €
  • Anticelulitni reduktor
    49,00 €

Na korak ste do savršeno utegnute linije!

Kliknite gumb, dogovorite termin tretmana i puni samopouzdanja pokažite svoju novu figuru!
Scroll to Top